Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 54-річна знаменитість поділилася зворушливою серією фото з чоловіком Віталієм Борисюком та їх молодшою донькою Ганною, трепетно привітавши українців з Днем вишиванки 20 травня.

Так, артистка з сім'єю приміряли традиційні вишиванки, розшиті кольоровими нитками, посміхаючись на камеру і обіймаючи один одного. При цьому сама зірка доповнила образ шкіряними штанами і масивними кросівками-оверсайз, а також макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

"Зі святом,друзі!💛💙

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

З днем української вишиванки!

@vitaliyborysyuk ❤️@annborisyuk ❤️"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи компліментами сім'ю Ольги: "🌈🌈🌈🌈🌈Олю, чудова сім'я! Щастя та любові Вам!❤❤❤🌺🌺🌺🌺🌺🥰👏👏👏👏👏", "❤️дуже красиво", "Вітаємо і вас зі святом ❤️", "Пані Оля Ви дуже гарні та родина така чудова 🔥🙌❤️ зі святом наші любі 🍀🍀🍀", "Які ви гарні😍😍😍❤️🔥", "Завжди найчарівніша!", "З нем Вишиванки Вас! Добробуту та щастя вам та вашiй родинi!", "Гарненькі ❤️❤️❤️❤️".