У четвер, 20 травня, українці відзначають День вишиванки. Вже протягом довгих століть символи, які вшито в сорочку оберігають своїх володарів. А народний синоптик Наталка Діденко вирішила вберегти українців від незнання погоди на найближчі кілька днів. За її словами, незабаром небо може подарувати приємне тепло.

Про це стало відомо завдяки новій публікації народного синоптика Наталки Діденко в мережі Facebook.

День вишиванки, фото: Уніан
День вишиванки, фото: Уніан

"Хіба може бути День вишиванки без красивих квітів навколо, смарагдової трави, прекрасних малюнків на наших сорочках, весняних орнаментів хмар, дощу і вітру і антициклону з неймовірним ім'ям Vesna! Карта.

Саме такий антициклон, Весна, поступово витісняє вже дещо докучливі циклонічні дощі з території України. І тому завтра, 21 травня, у більшості областей опади малоймовірні, лише подекуди на Заході, а також у Вінницькій та Одеській можуть пройти локальні грозові дощі. А в суботу в Україні вже всюди світитиме сонце - Весна!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Карта Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Карта Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Температура повітря в п'ятницю буде помірною, протягом дня + 15 + 21 градус, на сході України + 20 + 24 градуси. У Києві п'ятницю обіцяє бути з сонечком, без дощу. Найближчої ночі близько +10 градусів, завтра вдень +18, +19 градусів. Субота подарує всім українцям сонячну і порівняно теплу погоду.

А ось у неділю, 23 травня, на Заході, Півночі і в центральній частині України, крім Дніпропетровської, черговий атмосферний фронт зумовить дощі з грозами і поривчастий вітер. На півдні і сході неділя буде, як влітку - сонце і + 23 + 29 градусів.

А поки доповнюємо навколишній бузковий простір улюбленими вишивками і чекаємо антициклон Vesna з сонячною погодою. Нехай жодні вузли і плутані нитки не заважають нам) З Днем Вишиванки!", - пише Наталка Діденко.

Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, тонни піску накрили місто, вітер зриває дахи і валить дерева: так виглядає Апокаліпсис.

Як повідомляв Знай.uа, від дощику до лютого граду: синоптики показали українцям "колірну карту" негоди, запам'ятати і не плутати.

Знай.uа писав, на Київ насувається люта стихія, рахунок йде на годинник-знайдіть безпечне місце.