Народний артист України, а також найпопулярніший ректор країни Михайло Поплавський поділився новим фото в українському вбранні.

Нова публікація з цим знімком з'явилася на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram.

Там Михайло Поплавський стоїть у вишиванці білого кольору з червоним орнаментом, а руку тримає на грудях, біля серця. Знімок вийшов вельми епічним завдяки червоному фону, який відмінно сюди підходить.

У такий спосіб народний артист вирішив привітати українців зі святом, яке відзначають у четвер, 20 травня.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Українці, вітаю З Днем Вишиванки! 💛 Вона є символом краси, здоров'я і щасливої долі! Символізує вірність І любов вишиванка-це генетичний код нації! # Поплавський #деньвишиванки#околиця #любов #українці#poplavskiy"- сказано в повідомленні.

"Це точно💙 💛", "Яка щира і неймовірно красива ваша фотографія❤️", "Дай Бог Здоров'я тобі улюбленець, і твоїй родині! Нехай Бог тобі допомагає!", "👏"- пишуть користувачі в коментарях під постом.

Нагадаємо, що День вишиванки в Україні відзначають кожну третю неділю травня, і цього року він випав на 20 травня.

Більшість українців вбираються у вишиванки, і ходять так весь день. Виглядає дуже стильно, а головне, це об'єднує людей.

Приєднуються до цього "флешмобу" не тільки звичайні люди, а й знаменитості.

Раніше повідомляли, молоденька блондинка запропонувала 71-річному Михайлу Поплавському свій вареник.

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Поплавський запалив з дружиною Олега Винника Таюне: поцілував і закрутив у танці.

Знай.uа писав, Михайло Поплавський показав Україну за допомогою золотого сала і свині: "олігарх".