Відома українська телеведуча Марічка Падалко продовжує роботу на телеканалі "1+1", радуючи шанувальників всілякими яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 190 тисяч осіб.

У четвер, 20 травня 2021 року, в Україні святкується День вишиванки і багато знаменитостей вирішили приєднатися до флешмобу з однойменною назвою. Марічка Падалко теж бере участь, паралельно демонструючи результати чергової пробіжки.

Марічка Падалко, instagram.com/marichkapadalko
Марічка Падалко, instagram.com/marichkapadalko

"Поспішаю приєднатися до флешмобу #деньвишиванки. Трохи затрималася вранці в парку☺️ дякую за ваші чудові фото в стрічці!!! P. S. примітила, що в соцмережах багато вишиванок, а на вулицях Києва мало 🥲. А як у Вас?", - написала Марічка Падалко у підписі до публікації.

"Ого, класний темп і відстань🔥", "Огого це вже стільки пробігли! Все встигаєте! З днем Вишиванки! Ви чудова❤️", "Так, дуже мало на вулицях Києва у вишиванках, навіть у школах мало дітей підтримали цю традицію", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко в білому поскаржилася на втому: "Без задніх ніг". Вона зазначила, що нарешті знайшла ті речі, які дійсно їй підходять.

Як повідомляв Знай.иа, Марічка Падалко потужно підтримала Go-A перед Євробаченням: "Потребують..."

Також Знай.ua писав, ведуча прославилася на весь Інтернет після курйозу в прямому ефірі: прогноз погоди ще ніколи не був таким смішним