Для всіх абітурієнтів з'явилися важливі новини. Так, Український центр оцінювання якості освіти попереджає, що шахраї сильно активізувалися і продають несправжні відповіді на тести зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Зокрема, такі "відповіді", продають по різних Telegram-каналах та інших мессенджерах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації УЦОЯО на офіційному сайті.

ЗНО, скріншот YouTube
ЗНО, скріншот YouTube

"Спритники за певну плату пропонують випускникам та їх батькам придбати зошити сертифікаційних робіт ЗНО-2021 з відповідями до них, запевняючи в надійності та достовірності джерела інформації, щоразу придумуючи нові схеми.

Наприклад, для "переконливості" надсилають лист з нібито офіційної адреси Українського центру оцінювання якості освіти. Безумовно, купити можна що завгодно, але повністю це не буде тест ЗНО.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В Українському центрі оцінювання якості освіти створено потужну систему захисту інформації на всіх етапах підготовки та проведення ЗНО. Формують тести і друкують сертифікаційні роботи в умовах суворої конфіденційності", - запевнили в установі.

Окремо зазначають, що шахраї використовують логотип УЦОЯО.

Facebook, Instagram і новостворений канал Тelegram", - додали в центрі.[/quote]

Раніше повідомляли, прощавай, школа: харків'янам назвали дату останніх дзвінків.

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині відбудеться перше ЗНО: що потрібно знати абітурієнтам.

Знай.uа писав, все про ЗНО для абітурієнтів: список предметів, дати, заходи безпеки та необхідні документи.