Російська співачка Ольга Бузова частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 23 мільйонів чоловік.

При цьому дівчина закрила аккаунт від сторонніх очей і зовсім недавно поділилася дуже пікантним знімком на тлі свого ж портрета. При цьому відомо, що ще на початку травня виконавиця перебувала в лікарні і майже добу не виходила на зв'язок. Вона перенесла екстрену операцію, але так і не поділилася подробицями.

Зараз же, в яскравому боді, Ольга Бузова продемонструвала пружні сідниці - результат тривалого проведення часу в спортивному залі. До цього вона вже показувала плоский живіт і відсутність зайвих кілограм.

Ольга Бузова, скріншот: Instagram
Ольга Бузова, скріншот: Instagram

"Тренеру привіт", - пише Бузова.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Однак у Telegram знайшли зовсім протилежне фото, на якому пружні сідниці співачки відсутні.

"Добре, що не гінеколога)😂", "Цінності нині не ті..😢", "В дуже активному пошуку",- пишуть користувачі в коментарях.

Ольга Бузова, фото: Telegram
Ольга Бузова, фото: Telegram

Нагадаємо, Ольгу Бузову терміново прооперували і перевели в реанімацію, не в курсі навіть рідні

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Бузова покинула "Дом-2" через 17 років і подалася в КВК: "Для мене це було не шоу"

Також Знай.ua писав, Бузова опинилася за гратами: "Коротке життя, довга смерть". Оля звернулася до всієї своєї аудиторії і закликала боротися з поширенням наркоманії. На думку Олі, на"цю доріжку, краще ніколи не ставати".