Відомому українському шоумену, а також колишньому чоловікові Ірини Білик влітку виповниться вже 50 років. Він розповів, як готується до свого ювілею, а також про смерть близьких людей.

Про все це він поговорив в ексклюзивному інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях", що на телеканалі "Україна".

За неймовірно веселим образом, який зможе розсмішити будь-якого, ховається ранима душа, зі складною долею.

Діма Коляденко, фото: Ж F * CKTOR
Діма Коляденко, фото: Ж F * CKTOR

Наприклад, у 25 років Дмитро Коляденко втратив батьків. Спочатку помер батько, через те, що у нього відмовила печінка, і вже нічого з цим зробити було не можна.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Трохи пізніше померла і мама, так як у неї виявили онкологічне захворювання. До слова, у шоумена був брат Сергій, який на сім років старший. Зараз йому могло б бути 57.

Дмитро Коляденко, фото СТБ
Дмитро Коляденко, фото СТБ

"Пив багато, і мало того, він довів себе до того, що він був як бомж. Мені говорили:" Дим, у тебе брат як бомж " - ділиться спогадами чоловік.

Спочатку він допомагав братові матеріально, однак, потім він отримав гнівне смс від нього, з вимогою скинути ще стільки ж грошей. Тоді хореограф і зрозумів, що пора закінчувати з цією історією, і ставити крапку.

Він продовжував пити. Пропив квартиру в центрі Києва, яка дісталася від бабусі, а також практично всі речі покійних батьків.

Через деякий час він помер, і вони так і не помирилися. Дмитро Коляденко знайшов його могилу через час, поставив хрест, ну, і звичайно ж пробачив.

Нагадаємо, колишній Ірини Білик Дікусар розкрив секрет вічної молодості і сталевих м'язів.

Як повідомляв Знай. ua, Коляденко роздягнувся і перепів пісню своєї колишньої Білик.

Також Знай. ua писав, що колишній Білик Діма Коляденко відверто розповів про схуднення, ревнощі та орієнтацію.