Згідно з місячним календарем сьогодні, 21 травня, символом дня є Меч. 11 місячний день починається з 13:22. Місяць без курсу з 22:56.

За словами астрологів, сьогодні один з найсильніших днів цього травня. У цей потужний день спостерігається сплеск життєвих сил і енергії. 21 травня - день відкриттів і перемог.

Уважно стежте за своїми діями, але не допускайте перевтоми, інакше потім буде спад. Всі погані вчинки, а також гнів і агресія повернуться бумерангом і вдарять по найслабшому місцю, оживуть страхи, негативні емоції.

У цей день можна побачити, як виповнюється все задумане або розпочате в перші дні місячного місяця.

Місяць
Місяць

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У цей день рекомендується: поїздки, відрядження, приділити час відносинам, фізнавантаження, дієта, розміщувати рекламу, переїзд, зустрічатися з друзями, справи, що вимагають точності, аудит, прибирання, заняття інтелектуальною працею, зайнятися харчуванням, підібрати дієту, питання здоров'я, здавати аналізи, процедури краси, запуск реклами, аналіз матеріалів, навчання.

Не рекомендується: починати відносини, агресія, вихід на нове місце роботи, купувати/ продавати нерухомість.

Сновидіння: сни в цей день сни часто бувають віщими. З особливою увагою поставитися до того, що ви побачите в сновидінні. Сни в 11 місячну добу дають зрозуміти, яку позицію в житті ми займаємо в даний момент. Зверніть увагу на те, яку позицію ви займаєте уві сні. Якщо ви уві сні займаєте активну позицію, багато рухаєтеся, самі змінюєте ситуації - значить, ваші справи в порядку, ви збіглися з ритмами природи.

Місячний календар, фото:  pxhere
Місячний календар, фото: pxhere

Практика на підвищення соціального статусу, набуття багатства і слави: з 5-7 ранку, на північному сході, ставимо свічку. Самі сідаємо в протилежний сектор обличчям до свічки. Будуємо плани, прописуємо свої цілі, дії. Якщо у вас раніше все розплановано, всі бажання зрозумілі, то в такому випадку візуалізуєте їх, як уже досягнуті.

Важливо: не робимо, якщо народилися в рік Свині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 20 травня енергія б'є фонтаном: астрологи розповіли, як вичавити з дня максимум

Як повідомляє портал «Знай.иа» Місячний календар на травень: відповідні дати для покупок, схуднення і грошові дні

Також «Знай.иа " писав, що Травневий молодик: як не зазнати втрат і заручитися підтримкою зірок в цей особливий день