Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося зворушливе спільне фото Тіни і її сина Веніаміна Огіра, яке раніше сама красуня виставляла в свої Сторіс. Так, артистка і її 11-річний син робили селфі разом, позуючи в затишній обстановці, а сама зірка приголомшила шанувальників несподіваним зізнанням.

Зірка жартівливо зазначила, що найрідніший хлопчик вже вище за неї, а тому виконавиця мріє про поповнення в родині, називаючи дітей "пташенятами".

Варто відзначити, що Веніамін вже кілька років живе і навчається у Великобританії. Батько Вен і- чоловік Тіни Кароль Євген Огір, який трагічно помер 28 квітня 2013 року. З того часу сама артистка зберігає особисте життя за сімома замками, проте тривалий час їй приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

instagram.com/tina_karol

"Моє пташеня вже вище за мене!

Потрібні ще пташенята"

Фолловери не пройшли повз: "Тіна, нехай твоє, бажання забудеться і з'являтися ще пташенята👼 🏼 👼 🏼 👼 🏼", " потрібні звичайно❤️", " безумовно! Дай Бог, все вийде. Будьте щасливі.", "Тінусі треба дівчатко🤗".