Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка 21 травня представила прем'єру кліпу і композиції "До дна", якими інтригувала аудиторію довгий час. Зірка постала перед камерою в незвичайному образі серед пустелі, встигнувши змінити кілька вбрань - від пишного темно-синього плаття до яскраво-червоного костюма, розшитого золотими нитками, а також чорного брючного костюма з глибоким декольте і масивними аксесуарами.

Наталя зізналася, що пісня "До дна" - про коханця, якому Могилевська помстилася за розбите серце. При цьому трек став першим з майбутнього альбому виконавиці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"#ДоДна 🥀 🗡 ПРЕМ'ЄРА

Просто зараз‼️ На YouTube

Дивись і слухай на всіх цифрових майданчиках"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "минуле століття, Наташ( дешева попсова пісня, такі ж дешеві пози і сам сюжет.", "Карколомна🌹", " Діва Лагуна! Нереальна 🔥❤️🔥❤️🔥", "нереальна богиністична", " Круто!!!! Прекрасна робота і пісня!", "Заходить! Дуже!".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".