Відома російська співачка і актриса Крістіна Орбакайте не так давно відсвяткувала свій 50-й день народження. Цей рік багатий в родині на ювілеї, так як 21 травня своє 30-річчя святкує ще й син жінки - Микита Пресняков.

На честь цього дочка Алли Пугачової вирішила опублікувати цілий пост, який присвячений цій знаменній даті.

Крістіна Орбакайте вирішила згадати все, і знайшла архівні кадри з дитинства молодої людини. Шанувальники можуть споглядати, як змінився Рудоволосий красень за 30 років свого життя. Спочатку він постав маленьким хлопчиком з пухкими щоками, а потім вже дорослим юнаком, який знає, чого хоче від життя.

"Моєму рудому сонечку сьогодні 30 років! Будь щасливий і вір в себе, Микита Пресняков! ❤️☀️#сднемрождения #30лет #мойсын"- підписала публікацію жінка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що Микита Пресняков вже одружений, в 2017 році він зі своєю обраницею моделлю Оленою Красновой зіграв весілля.

Микита Пресняков, скріншот: YouTube
Микита Пресняков, скріншот: YouTube

Вони познайомилися давно, так як були сусідами по дачній ділянці в малих Бережках, де знаходиться особняк Алла Пугачової. Там пройшло дитинство онука співачки.

Микита Пресняков, instagram.com/npresnyakov/
Микита Пресняков, instagram.com/npresnyakov/

Зараз вони щасливі в шлюбі, і проживають в квартирі в Москві, яку їм на весілля подарувала сама Примадонна. Більш того, за дачею він також наглядає, так як Алла Пугачова проживає в «замку» з чоловіком Максимом Галкіним і двома дітьми.

Нагадаємо, онук Пугачової шукає хороші руки для свого малюка, поки дружина не бачить: "приїжджайте знайомитися…"

Як повідомляв " Знай.ua", невістка Пугачової розкрила вигляд шила в попі: "Не дарма на УЗД"

"Знай.ua" писав, 38-річна дружина Преснякова показала, як валяється з молоденьким Ванею: "Кожну секунду"