Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знменітість виставила свіжий кадр з фотосесії для популярного українського бренду ювелірних виробів із золота, амбасадором якого є не перший рік. Так, артистка приміряла білосніжне вбрання, доповнивши жіночний образ ніжним макіяжем з рожевою помадою на губах і золотими аксесуарами у вигляді каблучок на середньому і безіменному пальцях.

При цьому зірка вирішила вперше влаштувати конкурс і розіграти серед шанувальників золоті прикраси, а також сертифікати. Для цього всім бажаючим потрібно було написати, з чим у них асоціюються каблучки-бантики на пальцях Кароль.

"Роблю це вперше!

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Але точно знаю, що ви будете в захваті.

Хочу подарувати вам ці грайливі золоті бантики з моєї першої колекції..."

Варто відзначити, що раніше Тіна Кароль брала участь у фотосесіях для бренду, приміряючи різні елегантні вбрання - від шовкових блуз молочного кольору до сукні-халата пісочного кольору з глибоким декольте.