Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

А нещодавно знаменитість виставив новий пост, презентувавши перший трек "Ровно" з нового альбому "Без реклами", повну версію якого Олексій представить вже скоро.

Так, артист, який вирішив на честь 40-річчя показати шанувальникам себе справжнього, зізнався, що написав композицію швидко, адже йому не довелося придумувати сценарій, а рядки були взяті з їх з Настею Каменських романтичної історії. Шоумен зізнався, що ліричною піснею хотів продемонструвати, як відчуває любов.

"Для мене це дуже важлива пісня і не менш важливий альбом !

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Це перша ластівка з #безреклами #птп написав її швидко ,тому що нічого не вигадував , все правда і "лакові рукавички" і "одягни найкращий свій настрій"

Хочу щоб ви перейнялися моєю лірикою, відчули мене, так як я відчуваю любов"

Фолловери не пройшли повз: "дуже красива пісня правда, мені дуже сподобалося❤️", " вітаю Вас з прем'єрою! Я послухав вже кілька разів і отримав задоволення від такого шедевра, спасибі вам!", "Красива пісня і виконання!🔥 🔥 🔥 ", "👏 👏 👏клааасс".