Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість також підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з майже 2 мільйонів фоловерів.

Нещодавно артистка порадувала шанувальників новим кумедним відео, роблячи селфі в салоні автомобіля, примірявши білосніжне вбрання з принтом. Зірка доповнила образ легким нюдовим макіяжем з акцентом на очах, розпустивши "фірмові" кучерики.

Красуня використовувала одну з так званих масок, яка сильно змінила обличчя виконавиці, зробивши рот ширшим, зуби - більшими, ніс трохи ширше, опустивши куточки очей і піднявши брови. Настя посміхалася і сумувала на камеру, поскаржившись на весняну погоду. Каменських зазначила, що різкі перепади погодних умов буквально зводять її з розуму.

@nkofficial

То дождь, то солнце! Погода сводит с ума этой весной, а вас?

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
♬ Originalton - just kimbrly

"То дощ, то сонце!

Погода зводить з розуму цієї весни, а вас?"

Варто відзначити, що раніше Каменських презентувала свіжий альбом і кліп на пісню "Красное вино", яким інтригувала довгий час.