Відомий український артист, шоумен, а також хореограф Дмитро Коляденко дав ексклюзивне інтерв'ю, де розповів про підготовку до ювілею, а також про стосунки з жінками.

Зважився на цей крок Дмитро Коляденко в інтерв'ю програми "Зірковий шлях", на телеканалі Україна.

Зовсім скоро чоловік відзначить свій ювілей-йому виповниться 50 років. Зараз в голові у нього відбувається трансформація, і він не може зрозуміти, чому його кидають люди.

Вперше зраду він відчув всього в 18 років. Повернувшись додому він побачив, що його кохана розважається з іншим. Влаштовувати скандали не став. "Тихенько зібрав речі, взяв цигарку і пішов. Все, до побачення, зрадила " - розповідає чоловік.

Трохи пізніше він познайомився з Оленою Коляденко, якій зробив пропозицію на другий день знайомства. Через місяць вони розписалися, і прожили разом 11 років. У них народився Філіп, який зараз популярний музикант.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дмитро Коляденко, фото: скріншот з відео
Дмитро Коляденко, фото: скріншот з відео

У 2002 році вона знайшла іншого, і пара розлучилася. Втрату сім'ї Дмитро важко переживав, ходив по квартирі як зомбі, і багато пив. "Кажуть чоловіки не плачуть - я ридав" - зізнається артист.

5 років він не міг пробачити жінку, але, потім прийшло усвідомлення, що у них спільна дитина.

Потім в його житті з'явилася любов всього життя - Ірина Білик. Це була справжня любов, і вони мріяли завести спільну дитину. Щороку він робив пропозицію співачці, але, вона відмовляла.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко, фото Інстаграм
Ірина Білик і Дмитро Коляденко, фото Інстаграм

Ірина Білик зараз розпочала роботу над книгою, яка розповідатиме читачів про їхній роман. Дуже зворушлива історія, яка пронизає будь-кого.

Пара давно не разом, але, незважаючи на це підтримують дружні стосунки.

Зараз Ірина Білик розлучилася, і знову вільна, і журналістка запитала у чоловіка про відновлення відносин.

"Мені чомусь здається, що не можна повертати колишніх. А де гарантія, що я знову буду викидати дивани, не буду ревнувати. Мені здається почати краще життя-і мені, і Ірі, і Олені. А дружити можна в будь-якій ситуації. Ось дружити я хочу з ними".

Нагадаємо, що колишній Білик Коляденко розповів про втрату всієї родини в юному віці: "у тебе брат, як бомж"

Як повідомляв Знай.ua, Коляденко роздягнувся і перепів пісню своєї колишньої Білик.

Також Знай.ua писав, що колишній Білик Діма Коляденко відверто розповів про схуднення, ревнощі та орієнтацію.