Стало відомо про те, що телеканал "Україна" готує для глядачів унікальне шоу, за всесвітньо відомим форматом "All Together Now".

Справа в тому, що канал "Україна" придбав права на адаптацію грандіозного музичного шоу за всесвітньо відомим форматом All Together Now. Правовласник формату All Together Now-Banijay Rights. Учасники нового вокального проекту змагатимуться за прихильність незвичайного журі, яке вразить своїми масштабами.

Він належить британському формату All Tohether Now, який вийшов в 2018 році, і завоював за короткий час популярність серед глядачів двох десятків країн світу. І ось, до них приєдналася і Україна, прем'єра шоу відбудеться зовсім скоро.

Директор телеканалу Вікторія Корогод розповідає, що шоу "Маска", прем'єра якого відбулася зовсім недавно, вразила глядачів своєю новизною і масштабом. Сезон закінчився, йде підготовка до другого, а поки що телеканал "Україна" готує нову історію для глядачів.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

"Формат All Together Now унікальний як за видовищністю та емоційною напругою, так і за своїми правилами. Вперше на вітчизняному телебаченні талант учасників оцінюватимуть відразу сто членів журі. Впевнена, це буде дійсно народний проект" - продовжила Вікторія Корогод.

За правилами, учасники виходять на сцену, і намагаються вразити своїми вокальними даними унікальне журі, в якому налічується близько сотні експертів. Там будуть українські артисти, які знамениті на всю країни.

Учаснику потрібно вибрати таку композицію, яку будуть підспівувати члени журі. Чим більше встане музикантів - тим більше шанс вийти у фінал і поборотися за перемогу.

Кастинг вже почався, і при цьому, що важливо-конкурсантам не обов'язково займатися музикою професійно, або ж мати досвід у виступах. Співати можна в будь-якому жанрі.

Раніше ми писали про те, що соліст" антитіл " підкорив українок козацькою красою: стрункий, як тополя. Тарас Тополя зробив українцям сюрприз.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Брежнєва схопилася за швабру після скандалу з домаганнями Меладзе: "Вірочка-прибиральниця". Віра Брежнєва заінтригувала цікавою заявою

Також "Знай.ua" писав, Ані Лорак в ніжних обіймах Лазарєва підтвердила всі підозри: "так близькі до нашої...". Кароліна і Сергій обрадували спільним знімком і підігріли інтерес фанатів