Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 367 тисяч фоловерів.

Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, відзначаючи 20 травня річницю свого хіта "Шлепки", якому виповнилося 8 років.

Зірка показала архівний уривок з кліпу, де нібито тікала від занадто настирливого кавалера, примірявши яскраво-помаранчеву міні-сукню і кокошник, укритий квітами. Виконавиця блиснула довгими ногами і стрункою фігурою, танцюючи в туфлях з високими підборами.

@polyakova_olya

Сегодня моим Шлёпкам 8 лет! Отлично отшлёпали! #Шлёпки #взрослаядевочка

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
♬ #Шлёпки - Оля Полякова

"Сьогодні моїм "Шлепкам" 8 років!

Відмінно відшльопали!"

Варто відзначити, що раніше Оля Полякова згадувала про своє креативне вбрання зі зйомок шоу "Х-фактор 10", де з'явилася в образі злої мультиплікаційної героїні Стервелли Де Віль з картини "101 далматинець". Тоді зірка приміряла і "фірмову" зачіску Стервелли - об'ємну перуку з чорно-білим волоссям, а також макіяж з яскраво-червоною помадою на губах.

@polyakova_olya

Оля Де Виль 🐾 #cruelladevil #взрослаядевочка #queen

♬ COPYCAT - Billie Eilish

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора