Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, з'явившись в абсолютно несподіваному образі. Так, артистка заінтригувала свіжими піснею і кліпом "Взрослая девочка", першими за півтора року.

Зірка приміряла вбрання неоново-салатового кольору з глибоким декольте і "хижим" леопардовим принтом, доповнивши оновлений імідж макіяжем в тон і масивними аксесуарами у вигляді численних золотих браслетів, ланцюгів, каблучок.

Виконавиця зізналася, що трек буде присвячений жінкам, закликаючи не забувати про свою "внутрішню дівчинку" незважаючи на клопоти.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ну, що, дорогі мої, чекаємо на Прем'єру?

Ось і вона - Взрослая девочка!

Поки що тільки образ, а вже скоро я представлю вам пісню і кліп!! Це буде історія, як завжди, про непросту, але цікаву долю Її Величності жінки.

Цього разу сюжет буде про те, що кожна з нас в кругообігу справ і клопоту повинна берегти свою внутрішню дівчинку, піклуватися про неї, балувати і регулярно вигулювати. І в цьому вам, як ніхто інший, допоможе, звичайно ж, ваша уважна і улюблена артистка ;)

Сумую за прем'єрами, новими піснями та кліпами! Це ж перший за півтора року!!!

А ще я шалено скучила за концертами і своєю публікою, хочу нагадати, що завтра ми зустрічаємося в Білій Церкві. Запрошую всіх і дуже чекаю!

І як вам новий образ?"

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора