Сьогодні ми з вами розберемося з кращим способом збереження щавлю на зиму.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе найідеальніший з усіх відомих варіантів-ми будемо щавель консервувати, адже він виходить таким же, ніби ви тільки отримали його з грядки. І варто тільки уявити, який смачний борщик виходить при його використанні - пальчики оближеш.
Для приготування нам знадобиться свіжий щавель, один літр холодної води, столова ложка солі і столовий 6-процентний оцет в кількості 100 грам. Починаємо саме з щавлю, його потрібно нарізати досить дрібно, потім щільно укомплектувати в стерильні банки. Слідом, однак окремо, додаємо в літр холодної води одну стопку оцту і столову ложку солі. Рідина перемішуємо і заливаємо в банки доверху.
Їх потрібно відразу ж закатати і все. Готово! І через те, що щавель не проходить гарячу обробку, він не втрачає колір і смак, зберігаючи їх. І відмінно зберігається в банках, вони ніколи не вибухають.
Нагадаємо, пенсіонерка з онуком відправили на фронт смаколики, зігріті любов'ю: "З Великоднем, дорогі!"
Як повідомляв "Знай.ua", як замаринувати капусту з кислинкою на зиму: йде трилітровими банками. Якщо капусту заквасити правильно, вона відмінно замінить овочеві салати або консервацію.
Знай.ua писав, огірки, мариновані з морквою: незвичайна консервація на закуски і гарніри. Вони виходять смачні, хрусткі. І для початку потрібно їх помити, а потім протягом декількох годин вимочити.