Віктор Павлік-відомий український співак, який не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями, будь то фотографії або відео, в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч осіб.

Зараз чоловік у всю готується знову стати батьком, адже вже через лічені тижні його 26-річна дружина Катерина Репяхова народить йому сина Михайла.

Віктор Павлік з дружиною Катею, фото з Instagram
Віктор Павлік з дружиною Катею, фото з Instagram

Минулого року померла його 21-річна дитина Павло, а зараз в Stories з'явилося відео виступу на концерті Павлика з важливим оновленням, яке стосується ще одного його сина-37-річного Олександра Вікторовича.

Справа в тому, що з сьогоднішнього дня він став вокалістом групи Pavlik Overdrive.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Pavlik Overdrive, оновлення, тепер вокаліст групи мій син Олександр Павлик", - пише особисто Віктор Павлік.

Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories

А зовсім недавно чоловікові вдалося втілити свою мрію в життя, адже організатори одного з фотопроектів зробили кілька знімків Віктора в ролі водія асфальтового катка комунальної корпорації "Київавтодор".

Нагадаємо, Віктор Павлик у вишиванці "застряг" у лазні, поки вагітна дружина чекає вдома. Артист, як і багато вітчизняних знаменитостей, надів вишиту сорочку і написав святкове привітання.

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлик влаштувався "на роботу" комунальником перед народженням сина: кладе асфальт

Знай.ua писав, вагітна Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент"