Відома українська телеведуча "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram, з якими охоче ділиться різноманітними кадрами з особистого та професійного життя.

Так, цього разу гостями студії "Ранку" стали юні блогери з ТікТок дому "ULove Home". Блогери викликали Ребрик і Анатоліча на танцювальний батл, з яким ведучі непогано впоралися.

"Що вранці, що ввечері - заряджені шаленою енергією однаково! А як ще, коли нам з Анатолічем кинули такий виклик! ТікТок хаус ulove @ulove.home позвав нас із @anatoliyanatolich на батл. Як гадаєте, впорались з задачею? Ви зможете повторити? Якщо так- відзначайте й мене в сторіз 🤪",- написала ведуча в пості.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Супер 👏👏❤️😍 Обов'язково потрібно повторити 😍 Обожнюю танцювати 💃", "Ліля красива запальничка)", "😍😂круто", "🌞дивлюся на вас і душа радіє!", "Як завжди на позитиві🔥"," Лілічка, прекрасний ефір! Дуже гарно танцювала. Ти найкраща!",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик та Марія Мельник показали красу українок у День вишиванки: "Наша традиція". У День вишиванки ведучі програми» Ранок з Україною«, яка виходить по буднях о 6:30 на каналі» Україна", Лілія Ребрик та Марія Мельник провели ефір у яскравих традиційних вишитих сукнях.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лілія Ребрик відкрилася з невідомого боку, вміє любити по-справжньому: "Ви коли-небудь тонули в людині?" Лілія Ребрик щиро подякувала фанатам за подарунок

Також «Знай.иа " писав, що Лілія Ребрик оголила шикарну фігуру, прозора сукня не приховала нічого. Лілія Ребрик опублікувала кілька нових фото і розповіла, що стала ведучою церемонії нагородження національної премії Тараса Шевченка.