Відомий український співак, музикант, автор пісень, а також учасник групи "5'Nizza" Сергій Бабкін обожнює радувати своїх шанувальників новими і яскравими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 430 тисяч людей.

Відомо, що вчора, 20 травня, Бабкін дав концерт в Одесі. Захід пройшов у концерт-холі "Сади Перемоги".

Так, артист опублікував фотографію, на якій дуріє з незмінним кларнетистом своєї команди - Сергієм Савенко. На опублікованому кадрі можна побачити хлопців, які позують в кумедних позах зачепившись за перегородку.

"Вчора чудно "повисіли" в Одесі з Сергієм Генадійовичем😆", - підписав кадр Бабкін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Кращі❤️", " спасибі Миколайович ✊", " спасибі за виступ, було класно (особливо 2частина виступу)))))😉", "прикольні шузи у вас)))", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін в обіймах гарячої брюнетки зважився на визнання: "дві любові". Бабкін опублікував фотографію, на якій обіймає російську поетесу, актрису і співачку віру Полозкову.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Закоханий Бабкін придбав дружину після концерту: квіти, торт і зелені шкарпетки. Сергій Бабкін опублікував нове фото з дружиною Сніжаною і підвів підсумки концерту в Києві в Жовтневому палаці.

Також «Знай.иа " писав, що Сніжана Бабкіна показала таємне весілля з Сергієм-приховували до останнього: "Тільки ми і священик". Сніжана опублікувала кілька знімків з вінчання з Сергієм Бабкіним і розповіла, чому церемонію провели таємно.