З Сумської області прийшли вельми сумні новини. У суботу, 22 травня, зупинилося серце майора поліції Сергія Науменка, він обіймав посаду старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції відділу поліції №1 (Глухів) Шосткинського РУП ГУНП у Сумській області. Чоловікові був всього 41 рік.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби МВС України в мережі Facebook.

Сергій Науменко, фото: Нацполіція
Сергій Науменко, фото: Нацполіція

"Висловлюємо щирі співчуття родині та родичам майора поліції Сергія Науменка, який передчасно пішов з життя сьогодні, 22 травня. Йому було всього 41 рік. Майор поліції Сергій Науменко обіймав посаду старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції відділу поліції №1 (Глухів) Шосткинського РУП ГУНП у Сумській області. Він довгий час працював в органах внутрішніх справ України.

Нехай добра, світла пам'ять про Сергія назавжди залишається в серцях рідних, колег, всіх, хто його знав, любив і поважав. Важко знайти слова розради, коли зупиняється серце людини, яка була головною в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив після себе добрі справи і чесно прожив своє життя, завжди будуть сильнішими, ніж смерть!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У пам'яті колег Сергій назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Висловлюємо щирі співчуття родині померлого.
Вічна світла пам'ять колезі.", - повідомляють українські правоохоронці.

Публікація МВС, скріншот: Facebook
Публікація МВС, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, на Прикарпатті лісовоз здійснив смертельний "стрибок" з мосту, поліцейські обімліли: "Не впорався з керуванням".

Як повідомляв Знай.uа, поліцейські увірвалися в клас і наставили на школярів автомат: "Це не для галочки".

Знай.uа писав, Ізраїль вдарив по таємних тунелях в Газі, 20 палестинських командирів ліквідовані.