Відомій українській виконавиці Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом, який ще тягнеться з часів їхньої співпраці на "Голосі країни".

Довгий час артисти не коментували своїх стосунків і лише підливали масла у вогонь ніжним поглядами, неоднозначними фразами в бік один одного і загадковими усмішками.

Проте, нещодавно співак Дан Балан вирішив все-таки розкласти все по поличках і заявив, що про роман між ними ні він, ні Тіна Кароль ніколи не згадували.

Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/fan_danbalan_
Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/fan_danbalan_

Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/fan_danbalan_
Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/fan_danbalan_

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Однак фанатів Тіни Кароль і Дана Балана, які створили численні фан-сторінки в соцмережі Інстаграм, вже не зупинити. Вони по краплиночці збирають будь-яку інформацію, яка б підтвердила, що між їхніми улюбленцями все-таки щось є. І це щось точно більше ніж дружба.

Так і цього разу у мережі сплила підбірка нових фотографій, на яких Тіна Кароль і Дан Балан позують у ніжних обіймах. " Нові фото Дана і Тіни ❤", - йдеться в описі до фотографій.

Нагадаємо, Тіна Кароль у вишиванці закохала у себе чоловіків - Дан Балан зрозуміє: "Це просто...". 20 травня святкують День вишиванки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль розчулила українців перед Євробаченням, син підтримав: "Вперед!". Тіна Кароль підтримала музичний гурт Go_A, який виступає на Євробаченні-2021

Також "Знай.ua" писав, Тіна Кароль їде в Білорусь на "Слов'янський базар", від якого відмовився Олег Винник. Співачка Тіна Кароль має намір взяти участь у "Слов'янському базарі"