Всім українським патріотам вирішили нагадати, що служба в Збройних Силах України повинна бути свідомим вибором. На героїчному прикладі молодого українського бійця Дмитра, можна зрозуміти, що "поганий той солдат, який не мріє стати генералом". Все сталося для Дмитра неочікуванно, тепер він уже офіцер.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-центру ООС в мережі Facebook.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

"Дмитро ще з дитинства мріяв про кар'єру військового, тому не вагаючись прийняв рішення вступити до військового коледжу сержантського складу в місті Кам'янець-Подільський.

- Я мріяв стати сержантом і про офіцерські погони навіть не думав. Ось чому саме сержантом, бо вважав це найкращим для себе, - зізнається Дмитро.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після закінчення навчання проходив службу в понтонному полку, потім в інженерно-технічному батальйоні, а в 2014 році потрапив на війну.

- У той час багато офіцерів були з числа мобілізованих, не мали достатньої підготовки, їм було важко в екстрених ситуаціях, багато чого не знали і не завжди могли навчити нас. Тоді я і вирішив, що потрібно також здобувати знання самому, - згадує Дмитро, який на той час вже мав позивний "танкіст".

Юнак вступив до Національної академії сухопутних військ, у Львові. По завершенню навчання потрапив до приватного мотопіхотного батальйону окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка на посаду командира взводу. А вже через півроку "танкіст" прийняв командування ротою.

- Служба у Збройних Силах має бути свідомим вибором, - переконаний офіцер.

- Одягти військову форму, особливо під час війни - це взяти на себе велику відповідальність. До цього треба бути готовим. Якщо не впевнений - краще вибрати для себе щось інше. Але якщо вже встав на цю стежку-йди по ній гідно!", - пишуть у прес-центрі ООС.

Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, "Бойова посмішка", мінний і снайперський стреси: з якими бойовими психотравмами стикаються українські захисники.

Як повідомляв Знай.uа, хлопець сам попросився в армію, щоб здійснити мрію: став моряком заради Батьківщини і тата.

Знай.uа писав, трагічну історію братів з Прикарпаття увічнили піснею: "Віддали життя за Україну".