Відомий український виконавець Павло Зібров показав людину, яка написала одні з його найпопулярніших пісень, а також нагадав про важливий день.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Павло Зібров вже не перший десяток років радує українців своєю творчістю. В останні роки Виконавець вирішив, що пора прислухатися до сучасних трендів, а по сему став робити різні колаборації з молодіжними виконавцями і багато часу приділяти своїй сторінці в Instagram. У соціальних мережах Зібров ділиться не тільки своєю творчістю, а й просто кадрами з життя.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

Цього разу український артист вирішив показати автора його найвідоміших хітів і Героя України Юрія Рибчинського, який у суботу, 22 травня, святкує свій 75-й день народження.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Сьогодні свій День Народження святкує Юрій Рибчинський - Герой України, Народний артист України, мій друг, кум, легендарний поет з під пера якого, були написані мої найвідоміші хіти - Хрещатик , День Народження, Мертві бджоли та багато інших. Віват, Король! Міцного здоров’я та шаленого натхнення на довгі роки! Обіймаю!",- написав Павло Зібров.

Пост Павла Зіброва в Instagram / скріншот
Пост Павла Зіброва в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники Павла Зіброва приєдналися до привітань і залишили масу теплих слів під публікацією артиста.

"Щиро вітаємо!", "Вітаю🙂 👏 👏", "Красені😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥", "Привітання творцю-Герою України☺❤️", "Вітаємо з днем народження. Будьте здорові", "Здоров'я і творчих досягнень Юрію Рибчинському", "Приєднуюся до ваших найщиріших побажань", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що розкутий Зібров запалив з двома хлопцями - "я завжди готовий до експериментів".

Як повідомляв портал Знай.uа, Павло Зібров втілив мрію життя на городі.

Також Знай.uа писав, що Павло Зібров побешкетував з двома молодими людьми:"буде цікаво".