Подружня пара з Бразилії занесена в Книгу рекордів Гіннеса, як сама низькоросла сім'я.

Так, Пауло Габріель да Сільва Баррос і Катюча Лі Хосіно є найменшим подружжям у світі. Їх загальна висота становить 181,41 см.

Рекорд був підтверджений в Ітапене, Сан-Паулу, Бразилія.

Незвичайна пара познайомилася в соціальній мережі і після декількох років відносин вирішили стати законним подружжям.

Пауло працює секретарем в юридичній компанії, а Катусія - власник власного салону краси.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, американська пара зіграла весілля 100 разів, повідомляє "Книга рекордів".

Подружжя з містечка Хендерсонвілль в штаті Теннессі потрапило на сторінки Книги рекордів Гіннеса, як пара, яка зіграла найбільшу кількість весіль. Складно повірити, але ці люди цілих сто разів приміряли на себе роль молодят.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці виготовили рушник рекордною довжиною більше 10 метрів: дуже дорого і унікально. У місті Калуш, розташованому на північному заході Івано-Франківської області України, встановили рекорд з виготовлення найдовшого рушника.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пара пенсіонерів потрапила до Книги рекордів Гіннеса завдяки тату: Мерлін Менсон позаздрить. Чарльз Хелмке і Шарлотта Гаттенберг проживають в Сполучених Штатах Америки і є найбільш татуйованою літньою парою.

Також «Знай.иа " писав, що Жінка зістригла нігті, які відрощувала 30 років: довелося попітніти десяткам майстрів. Американка аяна Вільямс з Х'юстона, штат Техас, є володаркою найдовших нігтів у світі.