Відома українська актриса Ольга Сумська похвалилася новою колекцією суконь свого бренду під час церемонії "Людина року".

Відповідні знімки з'явилися в її Insta-stories.

Українці знають, що Ольга Сумська талановита не тільки в якості актора або співачки, але і відрізняється дизайнерськими здібностями. Знаменитість навіть відкрила свій власний бренд національного одягу, який встиг завоювати визнання модниць.

Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот
Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот

Нещодавно, на урочистій церемонії "Людина року" Ольга Сумська представила українцям нову колекцію суконь і незабаром пообіцяла розповісти докладніше. Сама актриса з'явилася на заході в синьо-жовтій сукні, яку назвала "Яблука і синиці".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

У своїх Insta-stories, де Сумська показала вбрання ближче, артистка вирішила також опублікувати знімок зі співачкою Катериною бужинською. Артистка і учасниця церемонії постала в яскраво-синій корсетній сукні з плісированими рукавами, чим відмінно доповнила національне вбрання Ольги Сумської.

Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот
Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот

В цілому, вся колекція актриси рясніла різноманітністю-у суконь були різні кольори, фасони, візерунки, настрій. Однак їх усіх об'єднувала українська тематика і довжина в підлогу. Саме такою і була задумка Ольги Сумської.

Нагадаємо, що Ольга Сумська з червоними губами перетворилася на містичну Маргариту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Сумська розкрила українцям секрет вишиванки без негативу.

Також Знай.uа писав, що прольга Сумська зворушила традицією з чоловіком і донькою в День вишиванки: "чудова сім'я".