Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно провела ювілейний концерт, подякувала Володимиру Зеленському за теплі привітання.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Ірина Білик влаштувала свій ювілейний концерт, зібравши повний зал, навіть незважаючи на емоції після розлучення з російським фотографом і продюсером Асланом Ахмадовим. Її виступ навіть прийшов подивитися президент України Володимир Зеленський і особисто привітав співачку з букетом квітів.

Цей жест з боку глави держави став несподіваним не тільки для глядачів концерту, а й для самої Ірини Білик, яка ще довго не могла стягнути посмішку з обличчя. Лише через день виконавиця зважилася прокоментувати подію і навіть опублікувала кілька кадрів з Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я просто зачарована світлим сяючим і добрим поглядом Президента @zelenskiy_official ! Сподіваюся, що моя музика дасть йому і його команді нових сил для продуктивної роботи на благо України! Спасибі Всім Вам!",- написала Білик.

На опублікованих знімках можна побачити, як глава держави підходить до сцени з розкішним букетом квітів, тягнеться за мікрофоном, а незабаром і цілує Ірину Білик в щоку.

Пост Ірини Білик в Instagram / скріншот
Пост Ірини Білик в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Діма Коляденко заговорив про весілля з Іриною Білик після її розлучення: "Ми з нею мріяли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик після розлучення з Асланом Ахматовим спантеличила львів'ян зізнанням:"Мій коханий".

Також Знай.uа писав, що Ірина Білик подала на розлучення і показала головного чоловіка в житті: "скандалу не буде".