Відомий український артист, співак і композитор Михайло Хома (Дзідзьо), який нещодавно повідомив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою, продовжує радувати своїх фанатів і активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут він ділиться з численними фанатами різноманітними кадрами з особистого та професійного життя.

Стало відомо, що Дзідзьо отримав нагороду від щорічної премії "Золота рукавичка" в номінації "Здивував року". Цю нагороду отримують українські знаменитості за найвідвертіші і нестандартні відповіді в авторському бліц-шоу ведучої, актриси і співачки Анни Буткевич "Без Гриму".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Приємно отримати з рук Анни Буткевич нагороду: золоту рукавичку-2021 @annabutkevych.official Дякую☺️", - написав артист.

"Прикольно! Вітаю з золотою рукавичкою!", "Дзідзьо й позашлюбна сестра Таяни і Юлії Тимошенко)", "Вітання🔥", "Ну ти моцний тіп🔥", "Що вона означає"", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Дзідзьо Slavia в короткій спідничці включила грайливий режим: "може не Танці?" Дійсно, постава у співачки дуже схожа на " танцювальну"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Постарілий Дзідзьо приголомшив українців перед розлученням: "де гроші?" Дзідзьо постарів перед розлученням, українці не впізнали

Також «Знай.иа " писав, що Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "А де Цибульська?" На своїй сторінці в Інстаграмі Михайло Хома опублікував спільний знімок з такими українськими виконавцями як Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, ALEKSEEV, зроблений на тлі Софії Київської.