Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, позуючи на червоній доріжці російської музичної премії телеканалу RU.TV. Так, артистка приміряла пікантний образ, що складається з чорного облягаючого комбінезона з відкритими плечима, стегнами і животом, а також акуратних аксесуарів.

Виконавиця зізналася, що затрималася на репетиції і злегка запізнилася на світський захід, проте більше Віру здивувала реакція зіркових колег на її виступ - вона була дуже тихою.

До слова, нещодавно чоловік Віри Брежнєвої, Костянтин Меладзе, потрапив у гучний скандал. В інтерв'ю шоу "Судьба человека" Ані Лорак натякнула на домагання продюсера на початку своєї творчої кар'єри.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вчора був просто супер-насичений і емоційний день ♥️ я стільки всього встигла ♥️ і зараз сама насолоджуюся фото і відео з учорашньої премії @ru_tv 💓 який в цьому році X років!)

хто дивився прямий ефір? Я була останньою на червоній доріжці 🙈 тому що у нас затрималася репетиція, а ми готували дуже гарний номер!

На самій премії я сиділа в залі з самого початку і до свого виходу, дивилася номери своїх талановитих колег, співала і танцювала разом з ними!

Але знаєте, мені дуже шкода, що колеги, які перебували в залі зі мною - були дуже тихими... і не зрозуміло, чи то всі відвикли за карантин від заходів і забули, що таке музичне свято, чи то не вистачає поваги до праці інших і радості за інших... я була цьому дуже здивована.

Сподіваюся, на наступному заході картина зміниться і всі люди, які мають відношення до музики - будуть святкувати музику, підтримувати один одного і взагалі насолоджуватися моментом, коли ми всі разом збираємося.. а робимо ми це не так часто!

Дякую всім за компліменти та теплі слова вчора ♥️

І спасибі моїй приголомшливій команді !!!"