Влада Литовченко добре знайома українцям не тільки, як одна з найвродливіших жінок України, "Міс Україна", а й як громадська діячка, кандидатка історичних наук, директорка Вишгородського історико-культурного заповідника, організаторка безлічі культурологічних проектів. Окрім того, Влада - мама двох прекрасних дочок.

Нещодавно видатна українка зловила букет на весіллі своєї куми і подруги - відомої української акторки Ольги Сумської. "Дійсно несподівано. Я не хотіла брати участь у цій процедурі, але запросили", - розповіла Литовченко в програмі "Світське життя з Катею Осадчою".

Жінка додала, що в даний час її серце вільне, а з шанувальниками поки що - біда. "Можливо, так щось компенсується. Раніше їх було дуже багато, а зараз зовсім немає. Але я від цього не страждаю", - з усмішкою розповіла Влада.

6 травня Ольга Сумська та Віталій Борисюк відзначили 25-ту річницю шлюбу. Через 10 днів зіркове подружжя вирішило вдруге відсвяткувати особливу дату і повторно зіграти весілля. Вони провели церемонію в присутності знаменитих гостей і знову обмінялися клятвами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як виходила заміж за Віталія Борисюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "Я вибираю так жити".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська отримала оригінальну пропозицію від відомого продюсера.