Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість також підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з майже 2 мільйонів фоловерів. Не відстає від трендів і чоловік Каменських, репер і продюсер Потап - 23 травня на річницю весілля виконавець зробив коханій несподіваний сюрприз.

Так, зіркова сім'я позувала на терасі їх заміського будинку, насолоджуючись теплою весняною погодою і яскравим сонечком під свіжий трек Потапа "Ровно". При цьому артисти ніжно цілували один одного і не соромилися проявляти почуття на камеру.

@potapreal

ПТП @nkofficial #птп #ровно

♬ Ровно - ПТП

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Я хочу щоб закохані не забували святкувати важливі для них дати, завтра у нас з @kamenskux річниця ,

знімайте і ви свої відео під пісню #Ровно #птп зі своїми коханими, адже це так чудово"

Варто відзначити, що раніше Потап і Настя порадували шанувальників зворушливими знімками з весілля, яке пройшло 23 травня 2019 року в одному із заміських ресторанних комплексів столиці.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото