Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео.

Наталя поділилася кумедним роликом, позуючи на кухні разом з молодим хлопцем. Зірка приміряла довгу сукню яскраво-оранжевого кольору з глибоким декольте з високим розрізом на нозі, яку раніше одягала на червону килимову доріжку церемонії нагородження "VIVA Awards".

@nataliya_mogilevskaya

Какое ваше любимое блюдо? #еда #люблюготовить #рек #топ

♬ оригинальный звук - Паша и Даша +1

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Жіночний образ виконавиця доповнила масивним намистом і макіяжем з акцентом на очах, тримаючи в руках кошик зі штучними фруктами і овочами. При цьому хлопець нібито заглядав у супницю і здивувався тому, що в ній немає приготованої їжі, а Могилевська заявила, що вона не рабиня - така поведінка в минулому. Оригінальну озвучку для свого жартівливого ролика артистка взяла з уривка серіалу "Величне століття".

"А зараз не рабиня перед тобою - це в минулому...

Яка ваша улюблена страва?"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".