Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих фото і відео, зроблених на церемонії нагородження музичної премії "Українська пісня року", організаторами і ведучими якої були Михайло Поплавський і Олег Винник.

Так, артистка приміряла на червоній килимовій доріжці чорну сукню, розшиту квітами, а для виступу вибрала пишну багатоярусну сукню бежевого кольору з яскраво-червоним корсетом. Зірка зворушливо подякувала за премію "Надія української пісні", яку отримали також Микита Ломакін, Артем Пивоваров, Солоха та інші.

Крім цього, премії "Гордість української пісні" та "Легенда української пісні" стали Ірина Білик, Дзідзьо, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Руслана та інші.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дякую велике @poplavskiy_michail @olegg.vynnyk а також вам, мої дорогі та кохані слухачі за цю неймовірно велику нагороду «Українська пісня року»!!!

Це надихає мене, дарує бажання створювати нові україномовні пісні, бо наша рідна мова максимально милозвучна й близька до душі ❤️"