Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно дружина знаменитості, Сніжана, виставила зворушливе весняне фото, прогулюючись по парку з дітьми і насолоджуючись теплою погодою. Так, зірка позувала біля фонтанів з молодшим сином Єлисеєм, який з'явився на світ 18 червня 2019 року.

Артистка приміряла стильну сукню чорного кольору і масивні різнокольорові кросівки: посміхаючись на камеру, а хлопчик тримав маму відразу двома руками.

Варто відзначити, що до недавнього часу подружжя приховувало обличчя молодшого сина від сторонніх очей, показуючи хлопчика на фото лише зі спини. Сергій і Сніжана - щасливі батьки трьох дітей: 14-річного сина Артура від попереднього шлюбу Сніжани, 10-річної доньки Веселини і малюка Єлисея.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Всім класного, яскравого, щасливого тижня!☀️"

Фолловери не пройшли повз, відзначаючи, на кого більше схожий Єлисей: "який дорослий🥰", " Сонечко наше! ☀️☀️☀️❤️", "Спасибі, дуже взаємно!🙌 ❤ ️ ❤ ️ ", "Малюк одне обличчя з татом😍", " Класні!!!", "Як же схожий на тата 😍", " які ви чудові!", "😍на тата схожий👍 🙋","яка бусічка❤️".