У вівторок, 25 травня, на територію України прийде тепла, але місцями дощова погода. На Заході країни очікуються опади, зате в інших областях буде сухо. Максимальна температура повітря складе +23 +25 градусів.

За прогнозом Укргідрометцентру, у західних регіонах стовпчики термометрів покажуть +22 +24 градуси.

Хмарна погода також прогнозується і на Сході України, але опади малоймовірні. Температура повітря буде в межах +23 +25 градусів.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

У північних областях небо затягне сірими хмарами. Повітря прогріється до +22 +24 градусів. На Півдні України ранок і день будуть хмарними, зате вечір порадує ясним небом. Температура повітря не перевищить +22 +24 градусів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Києві похмура погода триматиметься не весь день, ввечері небо стане ясним. Температура повітря в столиці складе +21 +23 градуси.

погода 25 травня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять святителя Єпіфанія, архієпископа Кіпрського. Епіфаній відомий як видатний церковний учитель і чудотворець. За старих часів примітили, якщо на Єпіфана вранці небо червоне, то і літо буде сухим та спекотним.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, якою буде погода в Україні в перший місяць літа. Чи підуть в червні дощі, або парасолька стане кращим другом ще надовго.