У Києві на вулиці Здолбунівська чоловік з битою вибіг з автомобіля на дорогу і напав на водія іншої машини.

Дружина потерпілого, яка стала свідком інциденту, розповіла Clutch, що сталося в той день.

Інцидент почався з того, що водій Fordа (потерпілий) посигналив водієві авто з номерами "Legioner" за те, що той здійснив маневр розвороту перед ним.

Legioner хотів "провчити" водія Ford і наздогнав його, різко загальмувавши для зупинки. Чоловік вийшов з машини і пішов у напрямку Ford. Водій Forda для самозахисту дістав газовий балончик.

Побачивши це, Legioner повернувся в свою машину і дістав з багажника биту. Битою він завдав ударів водієві Ford по голові і машині. Саму оцінку всіх пошкоджень встановлюватиме слідство.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я, свідок, вибігла з машини з метою зупинити Legionerа або його машину від втечі з місця (це було імпульсивним рішенням). Але це його не зупинило, він втік з місця, виїхавши на зустрічну смугу через подвійну суцільну. Ми викликали на місце і патрульну поліцію, і швидку допомогу. Після поїхали в райвідділ поліції і написали заяви за кримінальними статтями: хуліганство, напад з нанесенням легких тілесних ушкоджень, пошкодження майна (автомобіля). Заяву неохоче прийняли", - повідомила жінка.

Журналісти знайшли нападника в соцмережах. Виявилося, що у чоловіка є дружина і маленька дитина.

Legioner з сім'єю, фото з Facebook
Legioner з сім'єю, фото з Facebook

Legioner з сім'єю, фото з Facebook
Legioner з сім'єю, фото з Facebook