Відома українська співачка Оля Полякова привітала учасника свого шоу-балету Максима Єжова з Днем народження.

Відповідний кадр з'явився в її Insta-stories.

Максима Єжова добре знають українці завдяки участі в шоу "Танці з зірками". Вже кілька років поспіль танцюрист виступає у складі шоу-балету Олі Полякової, завдяки чому фанати співачки впізнали його ще більше. Зараз хлопець продовжує свою діяльність як танцюриста і ділиться з шанувальниками свіжими знімками в соцмережах.

Максим Єжов, скріншот: YouTube
Максим Єжов, скріншот: YouTube

У понеділок, 24 травня, Максим Єжов святкує своє 25-річчя, з чим його урочистого привітала начальниця Оля Полякова. Співачка опублікувала в історії спільний знімок з танцюристом і написала невелике привітання.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Єжииик (як каже моя Аліса) з днем народження дорогий! 25!!! Це так мало і так багато))) все у тебе попереду, а ти вже до всього готовий! Будь щасливий, здоровий, і всі твої масштабні мрії збудуться!",- написала виконавиця.

Варто відзначити, що Максим Єжов часто публікує кумедні знімки з Олею Поляковою і жартує над нею. Нещодавно танцюрист показав шанувальникам знімок з їхнього виступу, під яким розповів про тяготи своєї роботи.

Нагадаємо, що Оля Полякова поскаржилася на дивне світло під час концерту: "Хороший знак".

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна дочка Полякової в короткій сукні показала нескінченні ніжки: копія мами.

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова дозволила попестити себе на камеру: "Пробуди королеву...".