Відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Росії, розповіла про неприйнятне ставлення співробітників митниці.

Так, на своїй сторінці в Instagram в розділі "сторіс" артистка розповіла, що летіла в РФ з Києва з пересадкою в Ризі. Разом з нею летів її чоловік. На митниці пару попросили розкрити валізи і почали огляд. За словами Сєдокової, співробітники почали розпитувати її, що вона робила в Києві і що купувала в ЦУМі.

"Співробітниця митниці засмутилася, що у мене у валізі немає шанелей на вішаках. Вона думала, що всі люди носять шанелі. Грубе поводження, ніби ти злочинець", - розповіла в сторіс співачка.

За законом, якщо ваші речі чіпали руками, то на митниці повинні скласти відповідний акт. Співачка розповіла, що 45 хвилин чекала, поки папери заповнять, в той час як інші після довгого перельоту вже вирушили додому. В кінці ролика Сєдокова показала акт, на який нібито пішла майже година.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.