Останнім часом все більше популярності набирає мережа ТikТok. Тут публікують свої коротенькі відео не тільки молодь, а й старше покоління. Серед таких і пенсіонерка, яка публікує контент під ніком _nasha_babyshka.

У своїх відео бабуся розповідає про город та ділиться корисними порадами. Зокрема вона показала, як працює біля полуниці.
При цьому вона зазначила, що аби ягода гарно вродила біля неї потрібно багато працювати.

"Полимо полуницю. Дуже гарний сорт та дуже гарна полуниця, але біля неї багато працювати потрібно. Так що якщо на базарі кажете, що дорого, то не кажіть, бо полоти багато разів треба. Вона дуже смачна, але треба працювати. Бачте може в когось і нема роботи, а в нас весь час є. Село ж", - каже бабуся на відео.

Також пенсіонерка розповідала, що робити з цибулею, яка довго лежить. Вона показала, що висадила його в ящик і тепер матиме зелену цибулю.

"Весна іде, то все цвіте, все радіє весні і баба тоже", - розповіла вона.

Зірка TikTok "Бабуся", скріншот із відео
Зірка TikTok "Бабуся", скріншот із відео

Також зірка TikTok "Бабуся" показала своїм фанатам, як правильно робити вареники з капустою. Пенсіонерка зазначила, що треба їх робити великими аби вони були смачнішими.

@_nasha_babyshka

Вареники

♬ оригінальний звук - Бабуся😍🥰

Нагадаємо, невідомий "замінував" школу і налякав мам: "накинувся" з попередженням, йде евакуація. У місті евакуювали учнів кількох шкіл

Як повідомляв портал "Знай.ua", українських абітурієнтів благають не купувати шпаргалки на ЗНО: "Пропонують випускникам...". Шахраї пробралися в месенджери і використовують офіційні логотипи

Також "Знай.ua" писав, маленький киянин заблукав дорогою до школи - "Бабуся помилилася". Дитина не дійшла до школи з вини бабусі