Українці продовжують скаржитися на сервіс державної служби поштового зв'язку, компанію"Укрпошта". Не секрет, що це чи не єдиний сервіс, який доставляє пенсії та соціальні виплати українським громадянам, з функцією отримання коштів просто у відділенні.

Цього разу українець поскаржився на справжній аншлаг у відділенні компанії. Чоловік розповів, що насправді коїться в карантинних реаліях.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від незадоволеного клієнта на порталі Otzyvua.

Укрпошта, кадр з відео
Укрпошта, кадр з відео

"Який день у відділенні 63736 нібито погано працює комп'ютер. Зібрали під відділенням на сонці людей 40 ледь не непритомних людей (тамбур забито вщерть, на всіх - 2 сидячих місця), сісти пенсіонерам нікуди, зовсім хворі сидять на сходах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мало того, начальниця стравлює між собою одержувачів посилок і платників комуналки. Раніше видача посилок ніколи не заважала прийому комуналки. Тепер стала заважати. Начальниця Кравченко Л. каже, що у неї комп'ютер зависає, коли напарниця приймає комуналку. І та сидить і чекає, поки начальниця шукає в комп'ютері посилку і видає її.

Відгук незадоволеного користувача, скріншот: otzyvua
Відгук незадоволеного користувача, скріншот: otzyvua

Натовп, звичайно, обурюється і не пускає за посилками без черги, так як зупиняється прийом комуналки. Їх настрій підігрівається начальницею з метою не видавати посилки без черги.

Раніше такого не було. Завідуюча спокійно видавала посилки, напарниця - приймала комуналку і одне іншому не заважало. Якщо це проблема з їх комп'ютерами - то вона триває занадто довго. Щонайменше, другий тиждень ажіотаж з платежами і посилками (я вже писав про це нижче, відгук під назвою "навмисне повільно приймають комуналку").

Дівчатка в цьому відділенні споконвіку дуже винахідливі будувати підступи клієнтам, навчені одним менеджером, не здивуюся якщо відверто симулюють роботу відділення.", - пише незадоволений клієнт.

Також зазначимо, що це не єдиний випадок, українці часто скаржаться на сервіс компанії " Укрпошта":

Відгуки українців, скріншот: otzyvua
Відгуки українців, скріншот: otzyvua

Відгуки українців, скріншот: otzyvua
Відгуки українців, скріншот: otzyvua

Відгуки українців, скріншот: otzyvua
Відгуки українців, скріншот: otzyvua

Раніше повідомляли, надбавку в 100 гривень можуть відібрати? В Україні заговорили про скасування підвищених пенсій.

Як повідомляв Знай.uа, пенсіонерів попередили про зміни у виплатах та оплаті комуналки: інструкція від Укрпошти.

Знай.uа писав, "Укрпошта" відключає банківські термінали у своїх відділеннях: як тепер отримати пенсію.