Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, рекламуючи популярний американський онлайн-магазин, де часто замовляє вітаміни і біодобавки. Так, артистка позувала на тлі фургона з численними картонними коробками всередині, примірявши стильний весняний образ, насолоджуючись теплим днем.

Зірка одягла широкі світлі джинси, пудровий блейзер-оверсайз і білосніжний топ з глибоким декольте, а також кросівки з масивною підошвою. Вбрання Леся доповнила аксесуарами у вигляді золотих браслетів і акуратних сережок-кілець, а також ніжним макіяжем з акцентом на губах.

"Я знаю, що ви любите подарунки, а я вас))❤️"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "головне щоб не було передозу😮 😮 😮", " 🔥 🔥 круто😍", "Леся, їжте зелень з маминого городу і не ведіться на такі гроші! Нехай самі їдять хімію!!!", "Перестала на себе бути схожа!", "Красива, як завжди 🔥губи 💋і ці очі зводять пів України з розуму 😍", " Образ🔥".