Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію досить спокусливих фото, рекламуючи власну колаборацію з брендом постільної білизни. Так, артистка приміряла відразу кілька незвичайних образів, позуючи на ліжку серед шовкових білосніжних простирадл, грайливо закутавшись в ковдру.

Зірка одягла облягаючу шовкову сукню-комбінацію бронзового кольору з тонкими бретелями і глибоким декольте, яке пізніше змінила на білосніжне вбрання. При цьому виконавиця доповнила жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем на обличчі, грайливо посміхаючись на камеру.

Варто відзначити, що раніше Кароль вже створювала спільні колаборації з українським брендом взуття і брендом дизайнерських хусток.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Щоб залишатися красивими і променистими в божевільному ритмі, важливо наповнювати своє життя корисними звичками.

І починаються вони зі здорового сну.

Бамбукова постільна білизна дарує відчуття легкості і прохолоди в спекотні дні, а шовкові наволочки піклуються про шкіру обличчя, не залишаючи заломів після сну, і про здоров'я вашого волосся."