Віруючі християни, які хочуть попросити у Бога підтримки не тільки для себе, але і для батька й матері, можуть прочитати спеціальну молитву.

Така молитва допоможе, якщо у батьків є проблеми зі здоров'ям, фінансовим становищем, турбують негаразди в особистому житті.

Молитва про батька і матері

"Господи і Боже мій Ісусе Христе! Почуй мою молитву про батьків моїх (імена). Даруй їм однодумність і любов у всі дні життя їх. Зміцни тіла їх у здоров'ї, нехай послужать Тобі справами милості і Євангельського добра. Навчи мене завжди бути слухняним батьківському слову, визволи мене від лицемірства в поводженні з ними і не позбав нас всіх виправдання на Страшному Суді твоєму. Амінь".

Православна молитва на прийняття вірного рішення

Господь Вседержитель, прийди мені, Божій рабі (ім'я), в допомогу. Направ мене на вірний шлях, допоможи прийняти вірне рішення (в тому-то і тому-то). Матінка Заступниця, Споручниця грішних! Прийди мені, Божій рабі (ім'я), в допомогу. Направ мене на вірний шлях, допоможи прийняти вірне рішення (в тому-то і тому-то). Свята (ім'я вашої Святої), прийди мені, Божій рабі (ім'я), в допомогу. Моли Господа нашого і Його Пречисту Матір про спасіння моєму, допоможи і підкажи прийняти вірне рішення (в тому-то і тому-то).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ангеле Христовий, хранителю мій святий і покровителю душі і тіла мого, настави мене на шлях порятунку і прийняття вірного рішення (в тому-то і тому-то).

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також Знай.ua писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших. Між батьками і дітьми завжди є особливий духовний зв'язок і тому їх молитви один за одного мають надзвичайну силу.