Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала зворушливе відео з чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою, який літав в рідне місто Краслава, Латвія. Так, артистка вирішила розповісти про містичну історію, яка сталася з коханим в рідних стінах.

Коли Яніс переглядав свої старі речі, то виявив крім плакатів, скарбничок і медалей магнітофон, який не вмикав 15 років. Коли ж баскетболіст вирішив прослухати старі пісні, в магнітофоні заграла пісня Анни "Не оставляй меня, любимый", яку та виконувала у складі групи "ВІА Гра".

"Доля, призначення, містика?

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мій чоловік був у своєму рідному місті Краслава зайшов у свою маленьку кімнату, в якій виріс. І разом з плакатами Кобі , медалями і скарбничкою «коплю на перший мільйон» там стояв магнітофон.

Його не вмикали 15 років. Він натиснув на плей і там заграв мій голос. "Не оставляй меня, любимый" пісня, записана зверху якогось жорсткого хлоп'ячого репу. Просто одна моя пісня.)

Він не знає як вона там опинилася, він поняття не мав хто я коли ми зустрілися і що я колись співала в цій групі. Він просто 15 (а може і більше) років тому записав мою пісню на касету ...

Детальніше у @janis.timma а я завжди знала, що ти моя доля. І навіть через багато років і безліч доріг ми колись обов'язково зустрінемося на одній ❤️"