У середу, 26 травня, в Україні переважатиме сонячна і тепла погода. Водночас грози очікуються у Вінницькій, Чернігівській, Київській та Житомирській областях. Середня температура повітря складе +19 +27 градусів.

За прогнозом Укргідрометцентру, в західних областях температура повітря прогріється до +19 + 21 градуса. В Івано-Франківській та Чернівецькій областях можливий невеликий дощ.

На Півдні і Сході країни очікується літнє сонце. Температура повітря буде не нижче +22 +26 градусів. У Херсоні та Запоріжжі повітря прогріється до +27 градусів. У Центрі України буде сонячно і +23 +25 градусів. сонячний.

У Києві в середу є ймовірність дощу і грози. Температура повітря в столиці складе +20 +22 градусів.

погода 26 травня, фото з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко повідомила в Facebook, що через Україну 26 травня пройде атмосферний фронт.

"Дощі та періодично грози можливі в північних областях України, місцями на Заході, у Вінницькій та зачеплять Черкаську область, Кропивницький з районами та Полтавщину. На решті нашої території буде сухо і сонячно", - написала Діденко.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, якою буде погода в Україні в перший місяць літа. Чи підуть в червні дощі, або парасолька стане кращим другом ще надовго.