Крістіна Орбакайте, відома російська співачка і актриса, влаштувала вечірку з нагоди свого ювілею. Дочці легендарної Алли Пугачової виповнилося 50 років.

Про деякі особливості та сюрпризи пишного свята, влаштованого з цього приводу, розповів чоловік Пугачової-артист, актор і співак Максим Галкін в соцмережі Instagram.

Привітати іменинницю зібралися всі імениті російські співаки та діячі шоу-бізнесу. Сама вона заспівала для гостей нову пісню під скромною назвою "Я Крістіна Орбакайте".

Мати зворушливо привітала зіркову дочку, присвятивши їй вірші і ніжні зізнання. За словами Пугачової, Христина стала для неї надією і опорою, головним досягненням її життя і прикладом для наслідування.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сама Пугачова в цей день прийшла на свято в розкішній сукні від Валентина Юдашкіна. Наряд з бежевої органзи розшитий пишними квітами і доповнений срібними аксесуарами.

«На дні народження Христини Орбакайте Алла в сукні від Валентина Юдашкіна і сам Валентин", - підписав відповідний знімок Галкін.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін. Ось чому співачка і зважилася пов'язати свою долю з молодим і недосвідченим чоловіком.