Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео з гримерки, примірявши білосніжну сорочку-оверсайз і доповнивши образ нюдовим макіяжем. Так, артистка зізналася, що вперше заснула в кріслі гримерки, відчувши себе на нудних парах в університеті, ностальгуючи за студентськими роками.

Зірка зазначила, що найближчим часом збирається на відпочинок, а також жартівливо порівняла себе в ролику з сонним сурикатом, який, як і Леся, до останнього намагався не спати.

"Вчора в гримерці заснула... прям як колись на парах в універі😌

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зрозуміла... що пора на відпочинок, бо трендец мені!

Студенти впізнали себе?😁👇🏻"

Фолловери не пройшли повз і почали жартувати:" Ой, я так постійно сплю на роботі😂 😂 😂", " які ж у вас мали бути пари😂 ні, у нас такого не буває...", "Нагадує ще кота в Tom & Jerry, де він сірники в очі вставляє 😂😂😂😂", "Звичайний робочий день після обіду🤪", "Це я зараз 😂", "😂😂😂 клас 🙌", "😂😂😂 я на всіх лекціях".