Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість зворушливо привітав старшу доньку Примадонни, Христину Орбакайте - 25 травня співачці виповнилося 50 років. На честь ювілею артист разом з Аллою Пугачовою відвідали святкову вечірку і за сумісництвом творчий вечір, де Орбакайте виконала кілька своїх хітів.

Шоумен зняв трепетне відео, показавши Христину на сцені з Філіпом Кіркоровим. При цьому сам Галкін танцював з 72-річною коханою і підспівував на камеру, примірявши чорний смокінг.

Пугачова ж з'явилася на заході в розкішній сукні з квітковою аплікацією від давнього друга Валентина Юдашкіна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Віват, Христина! З днем народження!"

Фолловери не пройшли повз: "Незрівнянна Алла Борисівна😍 😍 😍 😍"," красиві і щасливі😊", "як приємно на Вас дивитися"," яке гарне свято🔥 👏 👏", "ось дивлюся на Вас і посміхаюся, ви такі милі,будьте щасливі❤️", " краса 👍 👍 👍 Алла божественна !!", "Яка Алла прекрасна!!! Обожнюю, шалено люблю!!! 🥰🤩💐💐💐".